GRO logo
KONTAKT

HVOR?

Vi bor i "Naturlejren" i Nationalpark Kongernes Nordsjælland. Her har vi kontor og rådighed over en gammel bondegård, Glædelundsgård, og 32 hektar natur lige ud til Arresø. 


Stedet er på i alt 72 hektar og har tidligere huset Søværnets Eksercerskole og senere et Røde Kors asylcenter, men stod forladt i 3-4 år fra 2014, hvilket har haft indflydelse på bygninger og meget af naturen, som er blevet vild og frodig. Derfor er det spændende at gå på opdagelse på området.


Bondegården har en gammel lade og en fin gårdsplads, som kan bruges til arrangementer. 

Derudover finder man masser af løvskov, solsikke- og majsmarker, frugttræer, bærbuske, vilde blomstermarker og en stor eng. På området ligger også den gamle håndgranatbane og en skydebane med tilhørende skydeskur.


Der er derfor mange gode muligheder for finde det helt rigtige sted til jeres arrangement her hos os.


Ønsker I, at arrangementet afholdes hos jer eller et andet sted, er dette også en mulighed.


Som en del af arrangementet i Naturlejren kan vi tilbyde rundtur/adgang til bygningerne på den forladte kaserne, som rummer ammunitionsbunkere, atombunkere, auditorier, kontorer, lagerrum, gymnastikhaller, en svømmehal (brugt som scenografi i Netflix serien "The Rain") og meget andet spændende.


Ved arrangementer afholdt med os i Naturlejren, er det normale indgangsgebyr til Naturlejren, inklusiv i arrangementsprisen.


Du kan læse mere om selve Naturlejren her:

https://naturlejren.dk